Rekonstrukcje i twisty: Piña Colada
Cafe Colada
Receptura:
- 45 ml spiced rumu
- 15 ml likieru bananowego
- 15 ml likieru kawowego
- 45 ml soku ananasowego
- 22 ml śmietanki / Coco Lopez
- 15 ml soku pomarańczowego
- 7 ml świeżego soku z limonki
Metoda: Shake
Szkło: Rock + kruszony lód
Garnish: Starta gałka muszkatołowa + rim z wiórek kokosowych (opcjonalnie)
Enhanced Piña Colada
Receptura:
- 60 ml białego rumu
- 30 ml świeżego soku z limonki
- 30 ml syropu anansowego
- Uzupełnij wodą kokosową
Metoda: Shake
Szkło: Highball
Garnish: Kawałek ananasa (opcjonalnie)
Piña Colada Clarified Milk Punch
Receptura (4 porcje):
- 240 ml starzonego rumu
- 135 ml wody kokosowej
- 60 ml Allspice Dram
- 15 ml syropu cukrowego
- 90 ml świeżego soku ananasowego (przecedzonego)
- 60 ml świeżego soku z limonki (przecedzonego)
- 150 ml pełnego mleka
Metoda: Klaryfikacja (Milk-Washed)
Szkło: Rock
Garnish: Kawałek ananasa (opcjonalnie)
Artykuł w trakcie tworzenia.