Filmoteka

Master Craft Academy On-Line – 2021

01 LIVE: Zainwestuj w siebie
02 LIVE: Kryzys nie musi być straszny
03 LIVE: Hospitality: kwintesencja cz. 1 / Sztuka garnishu cz. 1
04 LIVE: Tajniki lodu
05 LIVE: Hospitality: kwintesencja cz. 2 / Sztuka garnishu cz. 2
06 LIVE: Pracuj w dobrym stylu
07 LIVE: Nośniki smaku
08 LIVE: Koncept. Jak zbudować swój koktajl?
09 LIVE: Wszystko, czego nie wiecie o whisky
10 LIVE: Wróć za bar z nową kartą
11 LIVE: Sztuka barowej prezentacji
12 LIVE: Gościnność 2.0 Jak dostosować się do nowych czasów?
13 LIVE: Jak komunikować się z naszymi gośćmi?
14 LIVE: Barowy craft. Zrób to sam!
15 LIVE: Warsztaty cocktailowe z Finlandia Botanical
16 LIVE: Gastronomia w 2021: nowe otwarcie

Flair Camp – wrzesień 2020

Liquid Manipulation with Jumbles St Pierre.
WFA Gradings with Tomek Malek.
All about the Pour with Marek Posluszny.
Body Movement behind the bar with Pedro Garcia.
Speed Service and flair with Sikky.
Deconstruction of a Cocktail with Mihai Ostafi.
Craft Bar Skills with Vitaly Kolpin.
Building Your social Media as a bartender with Tom Dyer.
Cocktails With Gloves – Virus Free with Pedro Garcia.
Pimp Your Cocktail with Tomek Malek.
Bottle Manipulation with Jean Marc Pothier.
Bottle tin is king with Tom Dyer.
Greaeet garnishing Oliver Deak.
Working flair pours with Marek Posluszny.
Denny Bakiev – “Tropical modern cocktails.”

Better Bar 7 – sierpień 2020

Co z tym Vacuum? Destylacja próżniowa krok po kroku.
Przewrotność barowych realiów. Czy historia zatacza koło?
Don´t be a Dick. Bartending in times of crisis.
Trzy destylarnie, trzy różne style szkockiej whisky.
Highballin’- exploring the history, architecture and mixological significance of the highball through fact and story
Local foraging hero. Poznaj otaczającą cię naturę i zastosuj jej dobra w swoim barze.
Finanse barmana – czy te kieszenie muszą być wiecznie puste?
Words Matter: An insight into the WSET Systematic Approach to Tasting Spirits.
The World’s Finest Bourbon – jak przekraczamy granice w budowaniu smaku Woodford Reserve.
• A Hospitality Career in 2021.
• Ziemniak – terroir – alembik, czyli jak robimy to w Krzesku.
• Rusz półę! Jak świadomie rotować półką alkoholową.
• Dobra baza = Dobry koktajl. Jak sprzedawać koktajle na bazie produktów Reserve? 
• Jak stworzyć autorską markę premium – kręte drogi Franta.