Master Craft Academy On-Line – 2021
• 01 LIVE: Zainwestuj w siebie
• 02 LIVE: Kryzys nie musi być straszny
• 03 LIVE: Hospitality: kwintesencja cz. 1 / Sztuka garnishu cz. 1
• 04 LIVE: Tajniki lodu
• 05 LIVE: Hospitality: kwintesencja cz. 2 / Sztuka garnishu cz. 2
• 06 LIVE: Pracuj w dobrym stylu
• 07 LIVE: Nośniki smaku
• 08 LIVE: Koncept. Jak zbudować swój koktajl?
• 09 LIVE: Wszystko, czego nie wiecie o whisky
• 10 LIVE: Wróć za bar z nową kartą
• 11 LIVE: Sztuka barowej prezentacji
• 12 LIVE: Gościnność 2.0 Jak dostosować się do nowych czasów?
• 13 LIVE: Jak komunikować się z naszymi gośćmi?
• 14 LIVE: Barowy craft. Zrób to sam!
• 15 LIVE: Warsztaty cocktailowe z Finlandia Botanical
• 16 LIVE: Gastronomia w 2021: nowe otwarcie
Flair Camp – wrzesień 2020
• Liquid Manipulation with Jumbles St Pierre.
• WFA Gradings with Tomek Malek.
• All about the Pour with Marek Posluszny.
• Body Movement behind the bar with Pedro Garcia.
• Speed Service and flair with Sikky.
• Deconstruction of a Cocktail with Mihai Ostafi.
• Craft Bar Skills with Vitaly Kolpin.
• Building Your social Media as a bartender with Tom Dyer.
• Cocktails With Gloves – Virus Free with Pedro Garcia.
• Pimp Your Cocktail with Tomek Malek.
• Bottle Manipulation with Jean Marc Pothier.
• Bottle tin is king with Tom Dyer.
• Greaeet garnishing Oliver Deak.
• Working flair pours with Marek Posluszny.
• Denny Bakiev – “Tropical modern cocktails.”
Better Bar 7 – sierpień 2020
• Co z tym Vacuum? Destylacja próżniowa krok po kroku.
• Przewrotność barowych realiów. Czy historia zatacza koło?
• Don´t be a Dick. Bartending in times of crisis.
• Trzy destylarnie, trzy różne style szkockiej whisky.
• Highballin’- exploring the history, architecture and mixological significance of the highball through fact and story
• Local foraging hero. Poznaj otaczającą cię naturę i zastosuj jej dobra w swoim barze.
• Finanse barmana – czy te kieszenie muszą być wiecznie puste?
• Words Matter: An insight into the WSET Systematic Approach to Tasting Spirits.
• The World’s Finest Bourbon – jak przekraczamy granice w budowaniu smaku Woodford Reserve.
• A Hospitality Career in 2021.
• Ziemniak – terroir – alembik, czyli jak robimy to w Krzesku.
• Rusz półę! Jak świadomie rotować półką alkoholową.
• Dobra baza = Dobry koktajl. Jak sprzedawać koktajle na bazie produktów Reserve?
• Jak stworzyć autorską markę premium – kręte drogi Franta.